București FM te invită la Romanian Design Week!

Romanian Design Week Linia de Noapte Bucuresti FMAceeași gazdă ospitalieră ca în fiecare joi seară, Hanul Gabroveni a găzduit emisiunea Linia de Noapte alături de un invitat special.

Prezent pentru a doua oară în calitate de interlocutor la cartierul general ArCub, Andrei Borțun a prezentat pe larg evenimentul „Romanian Design Week” ce se apropie cu pași repezi.

Inițiatorul brand-ului „The Institute” a explicat de asemenea pe larg publicului conectat la București FM de ce capitala României are șanse reale de a câștiga competiția inter-orașe ce va livra Europei în 2021 o capitală culturală de prestigiu.

Dialogurile din seara precedentă au acoperit în mod suplimentar dar și cu eficiență modalitățile teoretice dar și concrete prin care tinerele generații de viitori specialiști în varii domenii de activitate vor putea să se încadreze perfect în industriile creative din România.

Te invităm să urmăreşti Linia de Noapte, de luni până vineri, începând cu ora 21:00, pe 98.3 FM și online pe bucureștifm.ro.

Vezi AICI arhiva emisiunii Linia de Noapte

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.