Prezență bizară la Muzeul Municipiului București

02 Eveniment Bizar la MMB - foto Cristian OpreaDouă tinere în rochii de epocă s-au instalat ieri în curtea Muzeului Municipiului Bucureşti.

În jurul orei 17, două domnişoare îmbrăcate în rochii de epocă s-au așezat la o măsuță instalată în curtea Palatului Suţu și nu au dorit să explice motivul pentru care se află acolo.

Timp de trei ore, cele două tinere şi-au băut ceaiul, cerând să nu fie deranjate şi refuzând să ofere clarificări privind motivul vizitei.

„Ne bucurăm de fiecare dată când vizitatorii muzeului nostru doresc să zăbovească la noi, însă este prima01 Eveniment Bizar la MMB - foto Cristian Oprea dată când ne confruntăm cu situaţia în care își aduc masă şi scaune de acasă în acest scop.”, a declarat directorul muzeului, antropologul Adrian Majuru.

„Mi-au făcut numai belele. Nu ştiu cum au apărut, că pe poartă sigur n-au intrat, dar blochează aici circulaţia şi stau cu orele să bea ceai. Zici c-au venit la bal, nu la muzeu.”, a completat portarul muzeului, Alex Potap.

Cele două domnișoare au anunțat că au de gând să revină și astăzi, 7 mai, între orele 17:00-20:00, în curtea instituției.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.