#maimusic continua lansarile

Luna mai este dedicata muzicii. #maimusic este campania in care artistii HaHaHa Production lanseaza in cele 31 de zile, 31 de piese. Startul a fost dat de Cabron, iar acum Jazzy Jo si Diana continua lansarea pieselor.

Jazzy Jo alaturi de echipa HaHaHa Production a lansat in 2012 prima sa piesa- „Mi-ai intrat in cap” in colaborarea cu Dorian. Piesa a strans peste 3 milioane de viziualizari pe YouTube si a fost urmata de „A night in Bucharest”, „Cuba” si colaborarea cu Cabron pentru „Taci un pic”.

Acum, in luna muzicii, artista a lansat un mix perfect pentru vara – „MAEA”.

„Maea” este o piesă efervescentă, funky, care te face să dansezi de fiecare dată când o auzi. Aș vrea ca toți să privim viața ca pe un ring de dans, pentru că dansul este stropul de bucurie și de nebunie de care avem nevoie din când în când. Nu uitați: luna #maimusic este luna HaHaHa Production”, spune Jazzy Jo conform Urban.ro.

Vezi videoclipul lansat de Jazzy Jo aici

Si Diana a intrat in campania #maimusic, ea fiind un artist nou, dar a carei voce il recunoasteti din piesa lui Smiley- „I Wish” si din colaborarea pentru piesa „Love won’t run away”, piesa clasata pe locul IV la Selectia Nationala Eurovision 2015.

Absolventa Conservatorului din Viena, sectia „Chiatara clasica”, Diana este artist si compozitor HaHaHa Production, acolo unde isi compune singura piesele, dar scrie si prentru artisti precum Smiley, Giulia, RedBlonde, Sore.

„I love you, by the way” este piesa cu care Diana continua campania #maimusic, piesa este compusa chiar de ea alaturi de Marius Pop si Serban Cazan, iar videoclipul este filmat alaturi de toti pietenii si colegii acesteia.

„I love you, by the way” este o piesă de dragoste. Și când spun „dragoste”, nu mă refer doar la relația mea cu „Făt-Frumos”, ci la toate formele pe care dragostea le poate lua. Când o persoană dragă este departe și mori de dor… îi compui o melodie! Și transpui în ea toate stările prin care treci: de dor, de speranță, de disperare, de promisiune. Toate din cauza (sau datorită, depinde de cum vedem lucrurile) iubirii. Nu e totul despre și cu iubire, de fapt?” a declarat Diana.

Vezi videoclipul lansat de Diana aici 

Autor: Elena Manuela Ionescu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.