Un “Strop de fericire” în indrustria muzicală

Strop de fericire - Brighi ft. YorGaYorGa şi Brighi spun că „Pun iubire în fiecare strop din paharul tău de fericire!”. Vara aceasta, piaţa muzicală din România are parte de un „Strop de fericire”.

Mosquito Production aduce un nou proiect şi, tot odată, o nouă colaborare. YorGa este trupa formată din doi muzicieni talentaţi, pe numele lor Gabriel Băruţă şi Florin Iordache.

Despre Gabriel vă spunem că este fondatorul trupei Hotel FM, trupă cu care în 2011 a participat la Eurovision.

Florin a făcut parte din trupa Krypton, a colaborat cu diferiţi artişti, are sute de concerte la activ, iar de 3 ani este solistul trupei Avenue.

După ce la începutul acestui an Brighi a lansat piesa „Motivul meu”, acum colaborarea cu cei de la YorGa pentru piesa „Strop de fericire” aduce şi o schimbare de stil muzical. Artista are la activ colaborări cu Dorian, Speak, Pacha Man şi Snoop Dog, iar în emisiunea Vocea României aceasta a impresionat publicul ajungând până în semifinală.

Ascultă aici varianta în limba română a piesei „Strop de fericire”

Piesa „Strop de fericire” este compusă de Gabriel Băruţă, acelaşi compozitor care a scris şi piesa Ancăi Florescu- „Hearts Collide”. Singel-ul celor de la YorGa este atât în limba română, cât şi în engleză („Every drop”), iar videoclipul urmează să fie lansat cât de curând.

Ascultă aici varianta în limba engleză a piesei lansate de YorGa şi Brighi

Autor: Elena Manuela Ionescu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.