Maratonul Wings for Life World Run

wings-for-life-world-runRomânia se alătură altor 33 de state din lume în care va avea loc Maratonul Wings for Life World Run.
Sportivi celebri, realizatori de televiziune, dar și simpli cetățeni, vor alerga duminică pentru cei care nu pot s-o facă, din cauza traumatismelor pe care le-au suferit în viață.

Startul se va da la ora 14:00, din zona Complexului Lebăda din Pantelimon și se va încheia în jurul orei 19:30, în apropiere de Fetești Gară.

Maratonul de duminică impune restricții de trafic.
Circulația rutieră între localitățile Pantelimon și Fetești Gară va fi redirecționată către Autostrada Soarelui, între orele 13:00 și 18:00.

Cei care doresc să alerge la maratonul din 3 mai se pot înscrie și duminică, în zona de start, însă locurile sunt limitate, avertizează organizatorii.
Taxa de participare la acest eveniment este de 124 de lei.

Participanţii la cros vor ajuta la îndeplinirea obiectivului Wings for Life World Run, de a găsi un remediu împotriva traumatismelor coloanei vertebrale.

Startul se va da în acelaşi timp în 35 de locaţii din întreaga lume.
Pentru participarea la maraton se formează echipe și fiecare pas facut de concurenți contează la distanţa parcursă de întreaga echipă.

Persoanele care decid să participe, din ţări sau continente diferite, se luptă pentru titlul global.
Anul acesta maratonul este conceput într-un mod inedit; nu există o linie fixă de finish, aceasta fiind reprezentată de o maşină oficială care urmăreşte participanţii.

Autoturismul este echipat cu senzori și va porni la 30 de minute după start.
Mașina va depăşi sportivii, înregistrând datele din cipurile digitale ale celor care aleargă, pe măsură ce se apropie de conducătorii fiecărei echipe.

Va deveni campion mondial ultima persoană depăşită din cele 35 de locaţii.
Cel care va conduce maşina de finish la maratonul caritabil de la Bucureşti va fi Felix Baumgartner, primul om din lume care a depasit viteza sunetului în cădere liberă.
Acesta va veni special în România pentru a susţine şi a se implica în acest eveniment.

Peste 80.000 de alergători din 33 de ţări vor lua startul în același timp, la maratonul Wings for Life World Run de duminică, 3 mai.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.