Boier Bibescu şi băieţii de la The dAdA sunt “OK”!

Boier Bibescu The dAdA BDB BFM

Invitații matinalului de marți sunt bolnavi de relaxare! Ascultă „Bună dimineața, București” cu Mirela și Răzvan, pe 98.3 FM sau online pe bucureștifm.ro și fă-ți ziua OK.

Inspirat din viaţa de zi cu zi, în care un „ok” poate însemna uneori „bine, bine”, dar alteori poate fi traducerea pentru „las-o aşa”, Boier Bibescu lansează alături de băieţii de la The dAdA o piesă veselă şi motivaţională, care ne îndeamnă să vedem partea pozitivă a lucrurilor, mai pe scurt “OK”.

“De când am văzut versurile, am ştiut că piesa ni se potriveşte, ne-a plăcut pe loc. La clip a fost mare caterincă, am râs mult, mai ales că am avut în jurul nostru si mulţi actori de comedie. A fost relaxant, distractiv şi am avut un vibe bun, se vede asta şi în clip” au mărturisit băieții de la The dAdA.

Boier Bibescu s-a lansat acum câţiva ani sub aripa lui Smiley şi Don Baxter, care sunt şi „naşii” onorifici ai numelui lui de scenă.

Artistul a stat în spatele multor producţii de succes din muzica românescă precum “E marfă Tare” (Alex Velea), “I want cha(Xonia & J. Balvin), “Arată-le la toţi” (Cabron), “A ta” (Corina), “Stinge lumina” (Ruby), “La muncă e nasol” (Puya) etc.

Pentru producţia piesei, artistul a colaborat cu Alex Mațaev, iar regia videoclipului este semnată chiar de artist, alături de Stella.

Vezi AICI arhiva emisiunii Buna dimineaţa, Bucureşti

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.