A inceput cursa pentru hitul verii 2015!

smiley-andreeabalan-adriansina-connectrSaptamana care tocmai se incheie a fost una plina de lansari de piese care pot intra lejer in competitia pentru cel mai bun hit pentru vara anului 2015.

Talentata Alina Eremia a lansat un videoclip si o piesa diferite de cele cu care ne-a obisnuit. Dupa piese precum “In dreapta ta” in colaborare cu Vescan, „Tu esti vara mea”, „Cum se face” sau „Cand luminile se sting”, Alina lanseaza „Played you”. O piesa perfecta pentru vara primita foarte bine de catre fanii artisei.

Vezi videoclipul lansat de Alina Eremia aici

Anca Cojocaru impreuna cu Adrian Sina, au lansat o piesa in care oricine se poate regasi. „Zile bune, zile rele” este o piesa pe intelesul oricui, de la 10 la 80 de ani si are sansele sa fie hitul verii 2015.

Vezi videoclipul lansat de Anca Cojocaru & Adrian Sina aici

Andreea Balan a lansat piesa “BAILA”, o piesa pop latino pe care daca ar fi sa o descriem in cateva cuvinte ar fi: veselie, culoare, carnaval. ‚BAILA” a adunat 300.000 de vizualizari pe youtube in 3 zile.

Vezi videoclipul lansat de Andreea Balan aici

Dupa ce a lansat piesele „Gloante Oarbe” si „Poate fata”, care beneficiaza si de varianta in engleza- „Got Yout Back”, Anda Adam alaturi de CRBL vor sa cucereasca serile de mai prin noua piesa- „Seri de mai”, o piesa cu influente orientale perfecta pentru club.

Vezi videoclipul lansat de Anda Adam & CRBL aici 

Connect-R a anuntat ca va lansa pe 1 mai un nou single insa se pare ca a fost nerabdator sa le arate fanilor sai noua piesa, asa ca a lansat-o mai devreme. „Baga mare” este o piesa catchy, pe stilul cu care artistul a urcat in topuri, dar surpriza este Shift.

Vezi videoclipul lansat de Connect-R  aici  

Piesa „OARECARE” dintr-o celebra reclama TV a fost lansata de Smiley zilele trecute. Piesa si videoclipul acesteia sunt vintage si foarte pozitive. Deghizat in cel mai simpatic personaj- „Vagabondul”, cu pantaloni largi si haina  stramta, Smiley este visator si pus pe glume, iar videoclipul este un tribut adus de catre artist actorului sau preferat- Charlie Chaplin.

Vezi videoclipul lansat de Smiley aici 

Autor: Elena Manuela Ionescu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.