Smiley a lansat videoclipul piesei „Oarecare”

Smiley - 2Piesa „Oarecare” dintr-o reclamă TV a fost lansată de Smiley zilele trecute. Piesa şi videoclipul acesteia sunt vintage, iar mesajul este unul optimist.

Povestea piesei este una simplă. În studioul HaHaHa Production, o gaşcă de oameni talentaţi, pe numele lor: Andrei Tiberiu Maria, Marius Pop, Alex Racoviţă, Mihai Andrei, Vlad Munteanu şi Dorian Micu, a decis să pună pe note toate ideile care le vin şi aşa a apărut „Oarecare”.

În videoclipul realizat sub regia lui Iulian Moga şi produs de HaHaHa Video Production, îl vedem pe Smiley deghizat în cel mai simpatic personaj, „Vagabondul”, cu pantaloni largi şi haină strâmtă; artistul este visător şi pus pe glume. Videoclipul este un tribut adus de Smiley actorului său preferat, Charlie Chaplin.

„Oarecare nu este o piesă pe care aveam intenția să o lansăm în acest moment. Avem multe cântece la studio care așteaptă acea zi potrivită. Este o piesă pe care oamenii mi-au cerut-o, probabil și datorită mesajului ei simplu și pozitiv: să îți trăiești viața cu demnitate, să te bucuri zi de zi de ceea ce ai și să fii bun nu te costă nimic”, a declarat Smiley.

Vezi videoclipul lansat de Smiley aici

Autor: Elena Manuela Ionescu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.