Rezumatul Etapei III a Campionatului de Fotbal Sports Events

O noua etapa…din nou spectacol. Asa cum am anticipat inainte de aceasta etapa, jocul dintre VTM si Generali Asigurari a fost unul pe masura asteptarilor; dupa o repriza de „tachinare” cele doua echipe au scos „armele” in partea a doua si la cateva minute de la reluare VTM a deschis scorul prin Lucian Draghici dupa un dribling scurt si un sut plasat in coltul lung al portii adverse.

Ambele echipe au ratat ocazii foarte importante de gol, ultimele trei minute fiind critice deoarece Generali a reusit egalarea prin Marin Gabriel si mai mult de atat a dat lovitura in ultima faza a jocului prin acelasi jucator; 2-1 si o victorie frumoasa impotriva echipei campioane.

Apa Nova Veolia a reusit sa castige partida impotriva celor de la HP GeBoc 1 cu scorul de 4-2 si a mai urcat un loc in grupa A, la 3 puncte de eMenatwork echipa care ocupa in continuare prima pozitie.

O alta partida interesanta a avut loc in grupa B acolo unde UPC Romania, echipa care nu a cunoscut infrangerea in aceasta editie a pierdut jocul in fata celor de la HP GeBoc 2, printr-o dubla reusita de Catalin Alecsandru si au cedat in acelasi timp si pozitia de lider al grupei.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.