Rezumatul etapei a VI-a a Campionatului de Fotbal Sports Events

01. Etapa a VI-a a Campionatului de Fotbal Sports EventsEtapa a VI-a a început cu o surpriză de proporţii în grupa A, acolo unde liderul, eMenatwork, neînvins până în prezent, a cunoscut gustul amar al înfrângerii.

În urma unui joc colectiv, dar şi ajutată de intervenţiile sigure ale portarului Cristian Calita, echipa Optiblu a fost capabilă să câştige cele trei puncte în faţa unei formaţii care a suferit foarte mult la finalizare.

Un alt joc interesant s-a disputat în grupa B, acolo unde APS România continuă evoluţiile bune şi câştigă cu 4-3 în faţa echipei Musette Exim, după ce la pauză scorul era nefavorabil, 1-2.

În celălalt joc al grupei HP, GeBoc 2 a dispus cu scorul de 3-0 de formaţia Euromedia.

În grupa C, ocupantele primelor trei poziţii şi-au apărat blazonul şi au câştigat la pas jocurile programate; Generali Asigurări a învins pe ASSA ABLOY cu scorul de 9-0, Dacris Impex a dispus de formaţia Rentrop & Straton cu 11-0, iar liderul a închis seară dupa ce a administrat un aspru 17-1 echipei Westgate, căpitanul Marcel Vulpoi reuşind nu mai puţin de 8 goluri în poarta adversarilor.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.