Astazi are loc etapa a sasea a Campionatului de Fotbal Sports Events

minge-de-fotbal4Etapa a VI-a a Campionatului Corporate de Fotbal Sports Events care incepe astazi de la ora 20:00, la baza sportiva Sud Arena, anunta meciuri spectaculoase intre echipele care lupta pentru calificarea in faza a doua a campionatului.

In prim plan este duelul dintre eMenatwork, echipa care a acumulat maximum de puncte pana acum si stationeaza confortabil in pozitia de lider al grupei A si Optiblu, formatie care a desfasoara un joc bun, invatand si din experienta sezoanelor precedente.

O alta partida care se anunta interesanta este cea din grupa B, acolo unde APS si Musette incearca adjudecarea cel putin a locului 3 care asigura meciul de baraj in vederea calificarii precum si jocul dintre Skin Media si HP GeBoc 1 care a devenit deja o intalnire traditionala la aceasta competitie.

Vulpoi&Toader Management, Generali Asigurari, Dacris Impex si HP GeBoc 2, sunt favorite in celelalte partide, dar surprizele au locul lor in acest campionat si au rolul de a mentine suspansul accederii in faza urmatoare pana la finalul etapelor aferente.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.