Libraria Dalles s-a inchis

b8418289d9160438fd76535ff6939040Dupa 23 de ani de activitate, fiind implicata in proiecte culturale, editoriale si nu numai, libraria Dalles s-a inchis.

Reprezentantii librariei au scris pe pagina oficiala de facebook urmatorul mesaj; „Dragi prieteni, incepand cu data de 11 aprilie 2015, Libraria Dalles si-a incetat activitatea dupa 23 de ani in care v-a pregatit, cu dedicare, proiecte culturale si editoriale importante.

Va spunem, cu parere de rau, ,,La revedere” dupa aproape un sfert de secol in care ne-au adus impreuna aceeasi sete pentru lectura si pentru cultura si va dorim sa ramaneti neschimbati.”

Datorita comentariilor ce au avut loc la adresa acestei declaratii, explicatia nu a lipsit: „Decizia nu ne apartine noua, ci am fost obligati sa parasim acest spatiu. Va asiguram, insa, ca am identificat deja o oportunitate pentru relocarea librariei ca entitate juridica, cu o echipa formata din aceiasi oameni implicati, si ca noul spatiu va fi deschis in apropierea celui vechi, in Piata Romana. Vom reveni cu detalii! ”

Pe usa librariei exista un anunt in care aflam ca aceasta se va muta in Cladirea Bastiliei, la Piata Romana, numarul 5, din luna mai, insa nu e specificata ziua in care va avea loc deschiderea.

Sa speram ca va avea loc cat mai curand.

Autor: Andra-Elena Radu

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.