BucurestiFM iti prezinta Sports Events, proiectul de sport dedicat Bucurestiului!

In sport, reusita inseamna de cele mai multe ori mai mult decat talentul si performanta unui singur jucator pentru ca, pe langa acestea, contribuie din plin spiritul de echipa si abilitatea coechipierilor de a coopera.
La fel se intampla si in viata profesionala iar de cele mai multe ori lucrul in echipa aduce rezultate spectaculoase.

BucurestiFM Sports Events fotbal 1Tocmai de aceea Sports Events este proiectul ideal pentru a consolida echipe de profesionisti prin miscare si sport, departe de stresul cotidian.
Capitala avea nevoie de campionate corporate pentru sporturi de echipa diverse iar BucurestiFM se implica astfel in oferirea unei experiente sportive inedite care va duce, fara indoiala, la consolidarea relatiile profesionale si personale, dincolo de spatiul restrans al birourilor si la o viata sportiva mai dinamica a bucurestenilor.

Proiectul Sports Events se adreseaza companiilor din Bucuresti si zonele limitrofe acestuia, punandu-le la dispozitie servicii complexe, logistice si organizatorice, in campionate sportive dedicate, special create pe diverse sporturi, practicate la nivel de amatori, precum sunt campionatele de fotbal, tenis de masa, darts, biliard si bowling.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.