Atenţie! Vin ruşii… din Armata Roşie!

redarmy press posterAnul trecut Olimpiada de iarnă de la Sochi se deschidea cu unul dintre cele mai bune spectacole de muzică și dans din lume, susţinut de Corul Armatei Roşii! Pe 23 septembrie, bucureştenii îi vor putea asculta pe muzicienii ruşi chiar la Sala Palatului!

În ultimii ani, publicul din România și-a arătat interesul pentru muzica de calitate, iar cel mai renumit cor din lume, The Red Army Choir, este un exponent de marcă al excelenței în muzică.

Mult așteptatul Cor al Armatei Roșii își are sediul în inima Moscovei, în centrul istoric, lângă Piața Roșie, la câteva sute de metri de Teatrul Balșoi și de turnurile Kremlinului. Sub conducerea charismaticului dirijor Viktor Eliseev, Corul Armatei Roșii susține peste 250 de spectacole pe an. Generalul Viktor Eliseev este dirijorul corului din 1974 și a susținut show-uri în peste 50 de țări alături de Corul Armatei Roșii (care este marcă înregistrată în 32 de țări).

Red Army Choir are dimensiunea unui adevarat ansamblu cu 350 de membri, printre care se numără soliști, dansatori, muzicieni, coregrafi și dirijori. În general, pentru spectacolele de peste hotare, Corul Armatei Roșii călătorește cu o sută de artiști.

The MVD Academic Ensemble a.k.a The Red Army Choir a luat ființă în 1939 si a fost ridicat la rang de Academie.
Cu cel mai recent turneu din Franța, Generalul Viktor Eliseev și trupa sa au încântat peste 100.000 de spectatori, în special la Paris cu cele 4 concerte sold-out.

Nimeni nu poate rămâne insensibil la puterea show-ului oferit de Corul Armatei Roșii. Acești artiști ating sufletul fiecărui spectator. Coregrafia baletului și interpretarea muzicală sunt garanția unui show de neuitat.

Biletele au fost puse în vânzare în mediul online, la magazinele de specialitate şi la casa de bilete a Sălii Palatului.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.