„The Fault In Our Stars” a fost ales cel mai bun film al anului

02. The Fault In Our StarsFilmul „The Fault In Our Stars” şi actorii Shailene Woodley şi Bradley Cooper sunt marii câştigători ai Galei MTV Movie Awards 2015.
Decernarea premiilor s-a făcut aseară, la Los Angeles.

Lungmetrajul „The Fault In Our Stars” prezintă povestea unei adolescente bolnave de cancer la plămâni, care se îndrăgosteşte de un băiat căruia i s-a amputat un picior, interpretat de actorul Ansel Elgort.
Filmul s-a impus la trei categorii: „filmul anului”, „cea mai bună actriţă în rol principal” (Shailene Woodley) şi „cel mai bun sărut” (Shailene Woodley şi Ansel Elgort).

Bradley Cooper a primit premiul pentru cel mai bun actor în rol principal pentru rolul său în filmul „American Sniper”, în regia lui Clint Eastwood, care prezintă viaţa lunetistului american Chris Kyle şi experienţa sa trăită în Irak.

Totodată, Meryl Streep a primit premiul pentru „cea mai bună actriţă malefică”, pentru rolul său din filmul „Into The woods”, iar pe Channing Tatum a fost ales ca fiind cel mai bun actor de comedie pentru filmul „22 Jump Street”.

Will Poutler şi Dylan O’Brien au fost premiaţi la categoria cea mai bună scenă de luptă în filmul „The Maze Runner”. O’Brien a fost, de asemenea, recompensat pentru cea mai bună formă fizică.
Zac Efron şi Dave Franco au fost premiaţi ca cel mai bun cuplu comic în filmul de comedie „Neighbours”.

Unul din momentele cele mai emoţionante ale serii a fost premierea actorului Robert Downey Jr. pentru întreaga sa carieră. Premiul i-a fost înmânat de Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth şi Jeremy Renner, câţiva din colegii săi de platou din filmul „Avengers: Age of Ultron”, care va ieşi curând pe ecrane.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.