Află care sunt bonurile câştigătoare la extragerea de astăzi!

bonuri-fiscaleBonurile fiscale câştigătoare la prima tragere a Loteriei bonurilor fiscale sunt cele din data de 7 februarie 2015, cu o valoare de 6 lei.

Extragerea a avut loc la ora 11:30. Au participat bonurile fiscale emise în perioada 2 februarie – 28 martie 2015. Participarea la loterie nu a presupus o înregistrare prealabilă a bonurilor fiscale, ci doar păstrarea acestora de către posesori, pentru verificare.
Valoarea totală a premiilor a fost stabilită la un milion de lei.

Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul şi seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data şi ora emiterii precum şi numărul de ordine).

„Revendicarea premiilor se face, începând cu prima zi după efectuarea extragerii, până la data de 13 mai a.c. inclusiv, prin depunerea în original a bonului fiscal câştigător emis în perioada 2 februarie – 28 martie a.c., alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF, acest termen reprezentând termen de decădere din dreptul de a revendica premiul. Formularul cererii poate fi obţinut gratuit de la administraţia fiscală la care se depune bonul fiscal sau descărcat de pe site-ul Ministerului de Finaţe”, se menţionează într-ul comunicat de-al Loteriei Române.

Plata câştigurilor se face de către Ministerul Finanţelor Publice, în termen de 60 de zile de la expirarea termenului de revendicare a premiilor, după verificarea autenticităţii şi realităţii bonurilor fiscale depuse pentru revendicarea premiilor, de către organele competente ale ANAF.

Loteria va fi organizată lunar, în prima duminică după data de 15 a fiecărei luni, pentru luna anterioară, dar va putea fi organizată şi ocazional, de sărbători.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.