Bucurestenii care au ramas in Capitala nu duc lipsa de oferte de petrecere a timpului liber

Cele mai multe dintre restaurante au oferte speciale pentru prima zi de Paste.
De asemenea, in Parcul Cismigiu are loc, pana maine, un targ de Paste.
Atmosfera de sarbatoare este completata cu muzica, teatru, dans, ateliere de creatie o expozitie de animale si plimbari cu ponei.

Bucurestenii vor putea alege dintr-o gama bogata de produse traditionale romanesti: icoane si ceramica, podoabe si bijuterii hand-made, oua incondeiate, decoratiuni si obiecte realizate din lemn, piele si sticla, miere, prajituri, cozonaci, gogosi, placinte si branzeturi.

Si Muzeul Municipiului Bucureşti găzduieşte până pe 18 aprilie expoziţia „Serbări pascale urbane”.Vernisajul le propune celor interesaţi o serie de imagini de arhivă şi de colecţie, amplasate pe gardul muzeului.

Si Bucureşti FM vă lanseaza invitatia de a admira cele mai frumoase destinaţii din ţară, la Palatul Voievodal Curtea Veche.
Cel mai vechi monument medieval din Bucureşti găzduieşte expoziţia de fotografii 100 de locuri pe care trebuie să le vizitezi, din cadrul campaniei EU aleg ROmânia!, iniţiată de Radio România Regional.
Cele 100 de destinaţii de poveste au fost alese de dvs, ascultătorii Bucureşti FM şi ai celorlalte studiouri regionale din tara şi pot fi văzute, citite şi ascultate pe site-ul eualegromania.ro.

Pentru că vremea se anunţă frumoasă şi călduroasă, parcurile sau pădurile din jurul Bucureştiului rămân o opţiune viabilă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.