Spectacole interactive pentru copii

Festivalul de Teatru Tandarica AltfelÎn Săptămâna Altfel Teatrul Ţăndărică îşi aşteaptă spectatorii cu două piese interactive şi o microstagiune specială cu 25 de reprezentaţii.

Ursul păcălit de vulpe şi Ridichea Uriaşă sunt două dintre piesele pe care Teatrul de Animaţie Ţăndărică le-a programat pentru micuţi cu ocazia Săptămânii Altfel care debutează astăzi. Cele două spectacole întregesc “Stagiunea de teatru Ţăndărică Altfel” de 5 zile, o medie de 5 spectacole pe zi şi 25 de reprezentaţii în total, dintre care le mai amintim pe cele de seară la Cei trei purceluşi, Capra cu trei iezi.

În cadrul acestor spectacole, micii spectatori sunt invitați să participe la construirea LIVE a poveştilor pline de lecţii de viaţă.

Pentru a aduce aceste spectacole pline de culoare, mişcare, sunete şi învăţăminte în faţa cât mai multor copii, teatrul a prevăzut şi reprezentaţii de seară (cu începere de la ora 18.00) pe lângă cele obişnuite, de dimineaţă (orele 10.00 şi 12.00). Astfel, marţi, 7 aprilie, copiii au de ales între Cei trei purceluşi şi Ursul păcălit de vulpe (ambele de la 18.00), miercuri, 8 aprilie, Capra cu trei iezi şi Ridichea Uriaşă (ora 18.00), iar joi, 9 aprilie, Ţăndărică îi aşteaptă la Studio Animart la Ridichea uriaşă (ora 18.00).

 

Lasă un răspuns