Actorii din „#Selfie” pregatesc continuarea filmului

maxresdefaultImediat dupa ce au primit Premiul Publicului la Premiile Gopo 2015, premiu pentru cel mai mare succes romanesc in box office-ul din anul precedent cu 102,026 de spectatori, actorii din „#Selfie” impreuna cu regizoarea Cristina Iacob s-au intors pe platoul de filmare.

„#Selfie 2: Cum sa te mariti in 3 zile” (working title) prezinta pariul pus de Roxi, Yasmine si Ana, un pariu care le schimba viata, asta dupa ce in prima parte a filmului fetele au trecut printr-o aventura chiar inainte de BAC.

Actorii Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Vlad Logigan, Levent Sali, Alex Calin, Alina Chivulescu si Razvan Vasilescu alaturi de alte vedete si actori din show biz-ul romanesc au inceput filmarile pentru cea de-a doua parte a filmului inca de pe 30 martie si vor filma pana pe 7 mai, in 41 de locatii din Bucuresti si Ilfov.

In regia Cristinei Iacob, „#Selfie 2: Cum sa te mariti in 3 zile” (working title) are un buget de 900.000 de euro. Din echipa mai fac parte si Barbu Balasoiu care se ocupa de imaginea filmului, scenariul este scris de Alex Jecu, Cristina Iacob, Maria Spirache si Tudor Potra, iar producatorul intregului proiect este Cristina Dobritoiu.

Partea a doua a filmului va avea premiera nationala in primavara anului 2016.

Text: Elena Manuela Ionescu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.