Nicoleta Nuca a salutat Bucureştiul la matinal!

Nu a trecut mult timp de la experienta X Factor, că frumoasa şi talentata basarabeancă, Nicoleta Nuca, şi-a lansat prima piesă. Melodia „Nu sunt” e despre iubire şi are deja un videoclip superb!

Nicoleta a venit la emisiunea „Bună dimineaţa, Bucureşti!” însoţită de trupa sa, aducând cu ea două piese live: proaspatul ei single dar şi un cover al piesei „Al about that basse”.

Răzvan Petre a supus-o imediat unui şir de întrebări şi a aflat câteva detalii picante legate de experienţa artistei la X Factor dar şi despre aspiraţiile ei profesionale, Nicoleta mărturisind că îşi o carieră internaţională!

Piesa „Nu Sunt” poartă licența casei române de discuri Global Records, iar versurile, muzica și producția sunt semnate de „The Farmers”, care are semnate, în portofoliul său, mai multe piese ale interpreților români, printre care și Inna, Antonia şi Holograf.

Videoclipul piesei a fost realizat de către libanezul Khaled Mokhtar. Acesta este și primul român care a câștigat vreodată YouTube Music Awards.

Vezi AICI arhiva emisiunii Bună dimineaţa, Bucureşti!

 

Foto: Alexandru Dolea

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.