Sărbătoarea Floriilor in Parcul Artelor

afis sarbatoarea floriilor final (2)Primăria Sectorului 3 organizează prin Centrul Cultural Casa Artelor un eveniment extraordinar dedicat Sărbătorilor Pascale. Sâmbătă, 4 aprilie 2015, între orele 10.00-22.00 îi invităm pe cetățenii Sectorului 3 și nu numai, în Parcul Titan la ”SĂRBĂTOAREA FLORIILOR ÎN PARCUL ARTELOR”, eveniment care deschide sezonul spectacolelor în aer liber din anul 2015.

Începând cu orele 10.00 în Parcul Titan îi așteptăm pe cei mici dar și pe cei mari în ”Orașul Iepurașului” unde vor avea loc expoziții de flori și iepurași, ambele cu vânzare, la sesiune de face painting și de modelarea baloanelor. Pe scena de pe malul lacului, trupa de teatru Gestual Art îi invită pe copii, părinți și bunici la spectacolul de teatru în aer liber ”Iepurașul Ronțăici și…Miți și Piți”.

Actorii Teatrului Național pentru Copiii ”Abracadabra” împreună cu Marian Râlea le vor spune ”Povestea Florilor și Povestea Iepurașului”. În Parcul Artelor vom deschide marea Expoziție în aer liber ”ÎNVIEREAISTORIE ȘI TRADIȚII” și expoziții de icoane pe sticlă iar seara de la ora 18,00 pe scena din Parcul Artelor vor urca Adrian Naidin și Gabriel Bălașa care vor susține recitalul extraordinar ”Ninsoarea Mieilor”.

De la ora 19.30 pe aceași scenă, peste 130 de artiști vor susține Concertul Extraordinar de Paște ediția a II-a, dedicat principalelor confesiuni religioase din România. În Parcul Titan-Parcul Artelor va răsuna marea creație muzicală semnată de P.Constantinescu, G.F. Haendel, J.S.Bach, în interpretarea tinerei generații de soliști: soprana Irina Baianț, mezzosoprana Maria Jinga, tenorul George Ionuț Vârban, baritonul Cătălin Țoropoc acompaniați de Orchestra Simfonică București, dirijată de Tiberiu Soare și de Corul Accoustic dirijat de Daniel Jinga.

Concertul se va încheia pe acordurile înălțătoare ale ”Requiem”-ului de Mozart. Duminică 4 aprilie vă așteptăm la ”Sărbătoarea Floriilor în Parcul Artelor” eveniment bazat pe conceptul regizoarei Alice Barb. Intrarea este liberă.

București FM este partener media al evenimentului.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.