Tot mai puţine locuri de joacă în cartierul Drumul Taberei

Cartierul Drumul Taberei din sectorul 6 al Capitalei, odată cel mai verde şi mai frumos cartier, plin cu locuri de joacă pentru copii arată ca după un bombardament…

Spaţiille de joacă pentru copii lasă de dorit.
Andreea Erhan a stat de vorbă cu câteva mamici pentru a afla unde îşi plimbă micuţii:

 

01. Protest - Parc Drumul TabereiNemulţumirile nu se opresc aici. Grupul Salvați Parcul Drumul Taberei pregateşte un nou protest.
Oamenii vor să organizeze mâine un marş pentru a convinge autorităţile locale să deschidă parcul înaintea sărbătorilor de Paşte şi nu la 1 iunie cum a anunţat Primăria Sectorului 6.

Marşul va porni la ora 1o:3o din dreptul ştrandului şi va ocoli parcul până la intrarea dinspre piaţă.
Locuitorii sectorului 6 cer Primăriei să oprească ridicarea spaţiilor expoziţionale de pe latura de nord a parcului şi să le demoleze, iar în locul lor să planteze arbori.

Cetăţenii mai vor ca rocile de pe marginea lacului să dispară, iar spaţiul verde distrus prin amplasarea lor să fie refăcut.
Oamenilor nu le place nici gardul de metal şi beton care înconjoara parcul, au transmis reporterii Bucureşti FM, Andreea Erhan şi Ovidiu Moldovan:

 

Subiectul pe larg va fi dezbatut in stirile si emisiunile postului nostru de radio.

Autori: Andreea Erhan, Ovidiu Moldovan

1 COMENTARIU

  1. Felicitari pentru initiativa voastra!!In Germania sunt parcuri create pentru caini,la noi copiii trebuie sa se joace pe strada:((Rusine alesilor nostri!!!Am o familie de prieteni care a lasat pe fiica lor micuta de un anisor sa se joace pe spatiul verde si a fost cat pe ce sa fie amendati!!:((

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.