Vicentiu Andrei a revenit, pentru o saptamana, la microfonul matinalului Bucuresti FM!‏

03. Mihai Chitu la Bucuresti FM - Foto. Alexandru DoleaMatinalul Bucuresti FM este prezentat in aceasta saptamana de Vicentiu Andrei.
El ii va inlocui pe Mirela Oprea si pe Razvan Petre pana la reintoarcerea lor din binemeritatele perioade de odihna.

Vicentiu va avea si saptamana aceasta invitati de soi in studioul „Buna dimineata, Bucuresti!” si-ti pregateste si alte surprize inedite! Dovada, faptul ca in aceasta dimineata, el a stat de vorba cu Mihai Chitu, unul dintre cei mai promitatori artisti din Romania!

Fostul câştigător de la „Vocea României“ a perezentat intr-o maniera 100% live, cel de-al treilea single din carieră, „Joc de noroc“, piesă ce descrie trăirile din interiorul unui cuplu. Iubirea este comparată cu un joc de noroc, sursa de inspiraţie fiind chiar viaţa artistului.

Melodia „Joc de noroc“ este însoţită de un lyric video în care rolul feminin este interpretat de Bianca Linta (pe care ati mai vazut-o si in studioul matinalului dar si la „Serile Bucuresti FM”), cunoscută pentru activitatea sa de DJ din SUA.

Single-ul este produs de Thrace Music şi George Călin de la Deepcentral, versurile le aparţin lui Doddy şi Cristian Tarcea, iar lyric video-ul este realizat de Ovidiu Crăciun şi Bogdan Burcescu.

Urmareste si tu live-ul din aceasta dimineata, cu Vicentiu Andrei, Mihai Chitu&Co!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.