Radio România a premiat artiștii și melodiile anului 2014!

Aseara,  Radio România a premiat cele mai bune piese și cei mai buni artiști ai anului 2014.
Astfel, cel mai bun album al anului 2014, dintre cele 4 nominalizări, a fost a ales albumul Rock’n roll, baby- Direcția 5. Premiul a fost înmânat de Mădălin Voicu.

3 SUD EST ''Artistul anului 2014'' - Foto. Alexandru Dolea
Cel mai bun debut al anului 2014 a fost acordat trupei Maxim, care a și cântat pe scena Sălii Radio una dintre cele mai bune piese ale anului trecut, „Sărutări Criminale”.  Artiștii au declarat pentru Bucuresti FM că săptămâna viitoare vor lansa un nou single care se numeste „Atât de bine”.

Cel mai bun compozitor al anului 2014 este, fără îndoială, Adrian Sina care a compus hit-uri pentru Lidia Buble, Maxim si Alexandra Ungureanu, iar Voltaj a câștigat două premii: pentru cel mai bun artist pop-rock și pentru cel mai bun cântec pop-rock(„De la capăt”), iar albumul folk al anului 2014 îi aparține lui Mircea Vintilă.
Premiul pentru cel mai bun duet al anului 2014 a fost acordat celor care au incălzit diminețile răcoroase la Radio România: Bere Gratis si Sore au cântat „Noapte caldă” iar Horia Moculescu a fost premiat pentru întreaga activitate, mărturisind pe scena că „Dacă radioul nu exista, muzica ușoară era infinit mai săracă”.
Cel mai bun cântec pop-dance al anului 2014 la Radio Romania, a fost „Mamma mia”, cântat de Elena Gheorghe, iar cel mai bun mesaj al anului 2014 a fost în piesa „Taxi” a lui  What`s Up.
Delia a fost premiată de două ori: pentru cea mai bună interpretă a anului și pentru cel mai bun cântec al lui 2014: „Pe aripi de vânt”!
Trupa 3 Sud Est a primit trofeul Radio România(Artistul anului 2014), inmânat de Președintele Director General al Radio România, dl Ovidiu Miculescu,  dar și premiul pentru cel mai bun cântec pop(„Emoții”).

La final, Președintele Director General al Radio România, dl Ovidiu Miculescu a declarat:

Gala premiilor muzicale Radio Romania a fost prezentata de Eugen Rusu si de Alexandra Ungureanu si premiaza in fiecare an  artiștii cu cele mai importante performanțe obținute în anul precedent, reflectate în difuzările la posturile regionale si centrale
ale Radio Romania.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.