Aprecierea dolarului creste pretul biletelor la concerte

korn-in-sfar-it-la-bucure-ti-18500984Nu putini sunt cei care asteapta nerabdatori concertul lui Roxette sau Korn, dar din pacate odata cu cresterea rapida a dolarului in raport cu leul, pretul biletelor pot creste in urmatoarea perioada. Piata de evenimente din Romania poate aplica majorarea preturilor imediat, sau pot astepta o scurta perioada de timp pentru a le oferi celor interesti de concerte preturile initiale.

Organizatorii de evenimente din tara noastra sunt nevoiti sa majoreze preturile biletelor pentru a putea avea bugetul evenimentelor exact asa cum l-au planificat initial.

„Unele costuri de productie si onorariile artistilor sunt strict dependente de evolutia dolarului, astfel ca schimbarile din ultima perioada ne forteaza sa marim si pretul biletelor. Din pacate, aceasta majorare nu este o optiune a organizatorului, ci a devenit o necesitate, pentru a putea contracara efectele negative pe care aceste modificari in plan economic le au asupra pietei de evenimente in general. Preturile biletelor sunt concepute de asa maniera incat sa poata sustine cheltuielile generate de organizarea unui eveniment. Ori daca acestea din urma cresc intr-un ritm atat de alert, fara sa le putem controla, suntem nevoiti sa aplicam masuri care sa compenseze aceasta dezechilibrare a bugetului.” a declarat Laura Coroianu- Director General Emagic, conform Urban.ro.

Prima companie care anunta cresterea de pret a biletelor, este compania Emagic, una dintre cele mai importante de pe piata romaneasca. Toti cei care vor sa isi achizitioneze bilete pentru concertul lui Roxette din 17 mai de la Arenele Romane sau pentru cel al lui Korn din data de 3 august tot la Arenele Romane, mai au la dispozitie cateva zile pentru a le putea cumpara la valoarea initiala din magazinele Diverta sau online pe www.myticket.ro.

Din data de 26 martie, preturile se vor majora cu 5-10%.

Text: Elena Manuela Ionescu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.