Criminalii din literatura au nevoie de terapie

Editura Tritonic si scriitorii ei invita pe pasionatii de carti mystery si thriller la o cafea si o discutie libera despre criminalii din literatura romaneasca de azi, cei ce au ajuns printr-o circumstanta sau cei profesionisti. Intalnirea va avea loc la The Coffee Factory aflata pe Bulevardul Elisabeta, numarul 54, de la ora 19:00, pe data de 19 martie.

Cei ce vor sta de vorba despre literatura de actiune din Romania vor fi autori cu experienta in acest domeniu:

Adina Speteanu, o tanara scriitoare talentata ce a debutat in aceasta lume din timpul liceului. Aceasta a scris seria fantasy „Dincolo de moarte” si romanul mystery&thriller „Crima la timpul trecut”.

Liviu Surugiu este autorul romanelor „Atavic” si „Iubirea si moartea pentru totdeauna” dar si laureatul concursului de scenarii HBO din 2013.

Eugen Lenghel este autorul „9 istorii reutilizate” si „Numaratoarea inversa”, fiind proze scurte SF si mystery&thriller.

Monica Ramirez este autoarea a mai multor romane, printre care se afla si seria „Alina Marinescu” si membra a Espionage Writers of America( EWA).

Bogdan Hrib este un editor si scriitor, fiind primul care a scris dupa un scenariu de film ( „Terapie pentru crima”) un roman.

Lucia Verona este o scriitoare de romane si piese de teatru, fiind autoarea seriei de romane politiste de factura clasica si creatoarea personajului Stella Marian-Harrington.

Anamaria Ionescu a fost laureata concursului de literatura „Agatha Grigorescu Bacovia” in anul 2009 ce are publicate doua volume de proza scurta „Camera obscura” si „Pe cine nu lasi sa moara”.

Gabriel Jderu este autorul studiului de sociologie „Cultura motocicletelor” ce poate fi citit ca pe un roman.

Acestia vor povesti cum se nasc cartile, vor vorbi despre literatura de actiune romaneasca si vor raspunde la intrebarile din partea dumneavoastra. Desigur vor vrea sa stie de ce autorii romani nu mai sunt cititi.

Sunteti pregatiti sa intrati in lumea romanelor mystery&thriller, politiste si SF a literaturii romanesti?

text: Andra-Elena Radu

Lasă un răspuns