Traian Băsescu este acuzat de şantaj

TraianBasescuFostul preşedinte Traian Băsescu a fost pus sub acuzare pentru santaj în dosarul intentat de senatoarea Gabriela Firea.

El s-a prezentat astăzi în faţa procurorilor pentru a i se aduce la cunoştinţă că este urmărit penal pentru şantaj, avocaţii acestuia solicitând un termen pentru consultarea dosarului, arată Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Disputa dintre fostul şef de stat şi senatoarea PSD Gabriela Firea a început, anul trecut, în timpul anchetei desfăşurate de Comisia Nana în Parlament.

Gabriela Firea, în calitate de purtător de cuvânt al comisiei, a făcut declaraţii, potrivit cărora firma care i-a vândut Ioanei Băsescu cele aproape 300 de hectare de teren agricol ar fi fost inactivă la momentul tranzacţiei.
Afirmaţiile l-au nemulţumit pe Traian Băsescu, care a răspuns imediat, transmiţăndu-i senatoarei să aibă grijă de moşia soţului ei, pe care ar putea să nu-l mai găsească acasă.

Traian Băsecu este acum din nou urmărit penal, la aproape 11 ani după ce a mai fost în această situaţie în dosarul Flota.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.