Speak te provoacă să dai din… orice la „Bună dimineața, București”!

Speak - Buna dimineata Bucuresti  - Bucuresti FMLa început de primăvară, Speak ne prezintă noul său single: „Profund”, o piesă optimistă, sinceră și antrenantă. Artistul ne provoacă să ne exprimăm liber și să ne lăsăm cuprinși de vibe-ul muzicii.

Single-ul este produs în studiourile HaHaHa Production, muzica fiind compusă de Max Chisaru iar textul este scris de Speak în colaborare cu Vlad Munteanu și Theea Miculescu.

Speak este cunoscut pentru optimismul, simplitatea și carisma sa. Primul său single: „Pradă de război”, lansat în 2013, a fost o colaborare de succes cu Brighi și Cabron, fiind urmat în același an de „Beat dimineața” și featuring-ul inedit cu Pavel Bartoș „Căutător de fericire”.

În februarie 2014, Speak a lansat hit-ul „Lasă-mă-mi place”, în colaborare cu Raluka și DOC, o piesă care a depășit 10 milioane de vizualizări pe YouTube. Au urmat piesele: „A lu’ Mamaia”, pentru care a colaborat cu Delia, și „Îmi pare rău”, un featuring cu Alex Velea și DOC.

Mâine dimineață, Mirela Oprea și Răzvan Petre te așteaptă cu o super atmosferă în studioul București FM, pe 98,3 și LIVE pe bucureștifm.ro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.