Mega concert cu Lara Lee, Tudor Turcu și SuperTrooper, în Prohibition Club!

concert serile BucurestiFM Lara Lee, Tudor Turcu, Super Trooper Prohibition Club 2Intră și tu în atmosfera de party în Serile BucurestiFM astăzi, de la ora 22:00. Îți promitem o seară incendiară, plină de ritm şi muzică bună.

BucureștiFM îți aduce trei dintre artiștii din finala Eurovision România organizată de TVR la Craiova într-un concert-spectacol de cinci stele cu Tudor Turcu, Lara Lee si SuperTrooper în prim plan, în Prohibition Club, într-un spectacol marca Serile BucurestiFM!

Tudor Turcu este unul dintre cei mai talentaţi artişti ai momentului, iar acest lucru a fost demonstrat Tudor Turcu la Bucuresti FMdin plin la participarea sa la concursul “X Factor”. Tudor a cucerit publicul din prima clipă şi a reuşit să câştige marele premiu iar succesul sau nu s-a oprit aici.

La Eurovision 2015 Tudor Turcu s-a aflat pentru a doua oară pe scena finalei Eurovision. Prima dată a participat în 2013 cu piesa “Hello” și a făcut un show impresionant, desenând chipul unei femei în timp ce interpreta piesa. Nu mulți știu acest lucru, dar Tudor este și pictor.

04. Lara Lee la Bucuresti FM - Foto. Alexandru DoleaCâștigătoare a numeroase premii naționale și internaționale, constănțeanca Lara Lee s-a făcut cunoscută publicului și prin apariții în diverse emisiuni, concursuri de televiziune precum Ploaia Stelutelor sau Megastar.

Lara Lee a mai participat la selecția națională Eurovision, în anul 2012, cu trupa T&L, piesa “Twilight” ocupând atunci locul 6.
Ea a concertat și alături de artiști precum Sonny Flame, Alexandra Stan, Akcent sau 3 Sud Est.

La Eurovision 2015 Lara Lee a interpretat piesa Superman a producatorului Robin Lynch, cel care a produs piese pentru nume internaționale precum Pink, Backstreet Boys, Justin Timberlake ori Jessie J.05. Super Trooper la Bucuresti FM - Foto. Alexandru Dolea

SuperTrooper vă aduce într-un concept nou de show spiritul şi muzica anilor `70, un spectacol unic “The Disco Fever”.
SuperTrooper reunește spectacolul, costumele originale, coregrafia şi vocile de excepţie, adică acele elemente care vă readuc farmecul celor mai cunoscute hit-uri disco ale anilor ’70 într-o manieră modernă.

Magia show-ului lor constă în modul interactiv prin care publicul devine parte din spectacol prin intermediul unei tehnologii de party karaoke ce permite în timp real participanților să citească textele hit-urilor și să cânte alături de vedete celebrele refrene.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.