Concert LIVE Lara Lee, Tudor Turcu și SuperTrooper, în Serile BucurestiFM din Prohibition Club!

concert serile BucurestiFM Lara Lee, Tudor Turcu, Super Trooper Prohibition Club 2Intră și tu în atmosfera de party în Serile BucurestiFM!

Îți promitem o seară incendiară, plină de ritm şi muzică bună cu Lara Lee, Tudor Turcu si Super Trooper în Prohibition Club, într-un spectacol marca Serile BucurestiFM!

Tudor Turcu este unul dintre cei mai talentaţi artişti ai momentului, iar acest lucru a fost demonstrat Tudor Turcu la Bucuresti FMdin plin la participarea sa la concursul “X Factor”. Tudor a cucerit publicul din prima clipă şi a reuşit să câştige marele premiu iar succesul sau nu s-a oprit aici.

Câștigătoare a numeroase premii naționale și internaționale, constănțeanca Lara Lee s-a făcut cunoscută publicului și prin apariții în diverse emisiuni, concursuri de televiziune precum Ploaia Stelutelor sau Megastar.

SuperTrooper vă aduce într-un concept nou de show spiritul şi muzica anilor `70, un spectacol unic “The Disco Fever”.
SuperTrooper reunește spectacolul, costumele originale, coregrafia şi vocile de excepţie, adică acele elemente care vă readuc farmecul celor mai cunoscute hit-uri disco ale anilor ’70 într-o manieră modernă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.