Holograf- „De cate ori sa te iubesc”

holograf-videoclip-de-cate-ori-sa-te-iubescHolograf le face un nou cadou muzical fanilor, „De cate ori sa te iubesc”, este cea mai recenta piesa a baietilor, piesa ce beneficiaza si de un videoclip inedit, in care joaca Radu Beligan, dar si tinerii Ada Condeescu si Adi Nartea.
Videoclipul prezinta povestea trecerii timpului si arata o tanara alaturi de un barbat pe care il vedem imbatranind de la o secventa la alta.

“Este o onoare pentru noi ca l-am avut alaturi in clipul nostru pe maestrul Radu Beligan si o bucurie ca am lucrat cu tinerii Ada Condeescu si Adi Nartea. Videoclipul are o idee frumoasa: imbatranirea si iubirea sunt strans legate.”, a spus Edi Petrosel, tobosarul trupei care mai dezvaluie si faptul ca toata aceasta poveste este inspirata din „Portretul lui Dorian Gray”.

Atat Ada Condeescu cat si Radu Beligan au spus ca au fost foarte impresionati de faptul ca au fost alesi sa colaboreze cu cei de la Holograf si sunt siguri ca aceasta piesa v-a fi un real succes.
In urma cu putin timp, Dan Bittman a lansat alaturi de KAZIBO piesa „Si ingerii au demonii lor”, si aceasta beneficiind de un videoclip tot in regia lui Alex Ceausu.

Text: Elena Manuela Ionescu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.