BucurestiFM iti prezinta anul 2014 in imagini

Vezi imagini de la Premiile Muzicale Radio Romania, de la Gala premiilor Radio Romania Cultural, de la concertele Orchestrei nationale Radio de la Sala Radio, de la Festivalul International de Teatru radiofonic Grand Prix Nova, de la turul tarii realizat de Caravana Gaudeamus prin Craiova, Cluj Napoca, Oradea si Constanta precum si din programul Scoala Altfel atunci cand peste o mie de elevi au vizitat posturile Radio Romania din Bucuresti.

Nu rata nici imaginile cu Orchestra Nationala Radio din concertul sustinut la Kuala Lumpur, Malaezia, la World Summit on Media for Children precum si cele de la RadiRo, Festivalul International al Orchestrelor Radio.

Va aratam cum a fost cu adevarat Targul international Gaudeamus si cum a ajuns Pianul Calator de la Bucuresti la Tulcea, Barlad, Deva, Tecuci, Roman, Pitesti, Chisinau si New York.
Urmareste si cum am dus Romania in lume prin proiectul Euranet si nu rata imaginile cu vacanta pe care Radio Romania ti-a oferit-o pe plaja prin intermediul Radio Vacanta!

Vezi aniversarea Florian Pittis organizata de BucurestiFM printr-un super concert in aer liber si urmareste deasemenea cum a aratat Caravana Bicicletelor la Radio Cluj precum si concertul de colinde organizat de Radio Iasi.

Iti aratam si cum Radio Timisoara a asigurat viitorul studentilor prin programe de pregatire dupa cum iti prezentam proiectul Eu Aleg ROmania organizat de Radio Romania Regional care a organizat expozitii foto simultan in opt orase mari ale Romaniei.

Nu rata nici imaginile de la Radio 3 Net Florian Pittis si nici traditionalul concert ale Celor Trei Dive sau venirea lui Mos Craciun la Sala Radio cu daruri pentru opt sute de copii!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.