Serile BucurestiFM: Lara Lee, Tudor Turcu si SuperTrooper in concert in Prohibition Club!

concert serile BucurestiFM Lara Lee, Tudor Turcu, Super Trooper Prohibition Club 2BucurestiFM iti aduce trei dintre artistii din finala Eurovision Romania organizata de TVR la Craiova intr-un concert-spectacol de cinci stele cu Lara Lee, Tudor Turcu si SuperTrooper in prim plan in Prohibition Club intr-un spectacol marca Serile BucurestiFM!

Intra si tu in atmosfera de party in Serile BucurestiFM sambata de la ora 22:00 si iti promitem o seară incendiară, plină de ritm şi muzică bună.

Lara Lee la Bucuresti FM - Foto. Alexandru DoleaCastigatoare a numeroase premii nationale si internationale, constanteanca Lara Lee s-a facut cunoscuta publicului si prin aparitii în diverse emisiuni, concursuri de televiziune precum Ploaia Stelutelor sau Megastar.
Lara Lee a mai participat la selectia nationala Eurovision, in anul 2012, cu trupa T&L, piesa “Twilight” ocapand atunci locul 6.

Ea a concertat si alaturi de artisti precum Sonny Flame, Alexandra Stan, Akcent sau 3 Sud Est.
La Eurovision 2015 Lara Lee a interpretat piesa SUPERMAN a producatorului Robin Lynch, cel care a produs piese pentru nume internationale precum Pink, Backstreet Boys, Justin Timberlake ori Jessie J.

07. Tudor Turcu la Bucuresti FM - Foto. Alexandru DoleaTudor Turcu este unul dintre cei mai talentaţi artişti ai momentului, iar acest lucru a fost demonstrat din plin la participarea sa la concursul “X Factor”. Tudor a cucerit publicul din prima clipă şi a reuşit să câştige marele premiu iar succesul sau nu s-a oprit aici.

La Eurovision 2015 Tudor Turcu s-a aflat pentru a doua oară pe scena finalei Eurovision. Prima dată a participat în 2013 cu piesa “Hello” și a făcut un show impresionant, desenând chipul unei femei în timp ce interpreta piesa. Nu mulți știu acest lucru, dar Tudor este și pictor.

05. Super Trooper la Bucuresti FM - Foto. Alexandru DoleaSuperTrooper vă aduce într-un concept nou de show spiritul şi muzica anilor `70, un spectacol unic “The Disco Fever”.
SuperTrooper reunesc spectacolul, costumele originale, coregrafia şi vocile de excepţie, adica acele elemente care vă readuc farmecul celor mai cunoscute hit-uri disco ale anilor ’70 într-o manieră modernă.

Magia show-ului lor consta in modul interactiv prin care auditoriul devine parte din spectacol prin intermediul unei tehnologii de party karaoke care permite in timp real participantilor sa citeasca textele hiturilor si sa cante alaturi de vedete celebrele refrene.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.