Auzim, dar nu ascultam! O lectie de viata pentru fiecare dintre noi!

Auzirea se transforma in ascultare numai cand dam atentia noastra celui care ni se adreseaza. Cand verificam daca intelegerea noastra este similara cu mesajul transmis, aceasta presupunand interes real fata de cealalta persoana, atentie sincera si responsabilitate.

Si atunci incepem sa ne intrebam, in mod constant, daca avem suflet?
Ne impresioneaza in vreun fel sau pur si simplu mergem mai departe atunci cand auzim de oameni bolnavi, dar mai ales de copii si tineri suferinzi care nu au posibilitati materiale
Ei bine Centrul educational Sf. Faustina, singurul de acest gen din Bucuresti, a fost creat pentru copiii si adolescentii cu probleme grave de sanatate, internati in Spitalul Marie Curie, in sectiile de oncologie si ortopedie.

Agentia care se ocupa de imaginea Centrului de aproximativ un an, Tycoon Communication, a organizat seara trecuta un mare eveniment caritabil.
La acest eveniment au participat artisti, trupe de dans si magie, insa toti s-au putut bucura si de momente de tango argentinian si dans irlandez.

Au fost premiate 14 femei din diferite industrii, care s-au implicat in acest proiect in mod voluntar.
-Actorul anului
-Cea mai buna femeie de afaceri din provincie
-Cea mai buna investitie
-Cel mai bun fundraiser
-Cel mai bun promotor cultural
-Cel mai indraznet start-up
-Educatie – un proiect inovator bazat pe voluntariat
-Inovatie & Cercetare
-Jurnalistul anului
-Leader-ul ONG al anului
-Medicul anului
-Publicatia anului
-Reporterul anului
-Sportivul anului

In aceasta editie s-au mai acordat doua premii speciale care au fost inafara competitiei, iar unul dintre ele a mers la Prof. Dr. Gheorghe Burnei, omul care a operat acesti copii si care sa dedicat trup si suflet ingrijirii lor!

 

Tycoon Communication anticipa anul acesta,ca doua dintre premii vor pleca in Diaspora catre doua romance extraordinare, respectiv premiile Cel mai indraznet start-up care merge la Londra si Actorul anului care merge la Roma. Si asa a fost!

 

Acest eveniment va incheia totodata, campania initiata in decembrie anul trecut Daruieste o speranta! care a avut ca scop sensibilizarea societatii civile si a institutiilor de stat si private in vederea sustinerii Centrului Educational Sfanta Faustina.

A fost o serata de gala eleganta cu foarte multe surprize din partea organizatorilor si toate acestea facand fapte bune!
Banii stransi la eveniment vor fi utilizati zilele acestea pentru achitarea a doua endoproteze pentru cei doi adolescenti.

Gabriella Pascaru Bisi – presedintele agentiei Tycoon Communication si organizatorul galei

 

Autor: Andreea Erhan

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.