Delia a lansat “Inimi desenate”

Delia_Inimi_desenate_photo_by_Dimitri_Caceaune_b3a813e042Desi lucreaza intens pentru concertul din 13 martie, de la Sala Palatului, are sute de concerte, este cel mai longeviv jurat de la „X Factor” si a depasit 40 de milioane de vizualizari pe YouTube in ultimul an, Delia are timp de noi piese.
„Inimi desenate” este cel mai recent single al artistei si se bucura si de un videoclip regizat de Ceva De Vis, echipa cu care a lucrat si pentru videoclipurile sale lansate in ultimii doi ani.

„Inimi desenate este o continuare frumoasa a povestii “Pe aripi de vant”. Este tot un pop-rock curat si sper ca publicul sa primeasca aceasta piesa la fel de frumos ca pe cea precedenta. E o piesa puternica, dar in acelasi timp sensibila prin care am incercat sa transmit vulcanul de sentimente ce se regaseste intr-o poveste de dragoste trecuta, dar inca prezenta in inimile celor ce i-au dat nastere”, a spus Delia conform urban.ro.

Compusa si produsa de KAZIBO Music, muzica si versurile sunt scrise de Alex Pelin si Ovidiu Baciu „Inimi desenate” pare a fi piesa care v-a ocupa primele pozitii in topurile de specialitate.

Text: Elena Manuela Ionescu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.