Excelenţă la Spitalul Grigore Alexandrescu

Spitalul-Grigore-AlexandrescuSpitalul Grigore Alexandrescu din Capitală a fost nominalizat pentru premiul „Cel mai bun spital” ‘din partea Europe Bussines Assembly, din Marea Britanie.

Unitatea sanitară bucureşteană a fost aleasă în urma unor sondaje statistice, date de la conferinţe şi corporaţii si expoziţii medicale.
La selecţie s-a ţinut seama de înalta calificare a personalului, dotarea instituţiei cu echipamente moderne, declaraţii pozitive ale pacienţilor si acreditări naţionale şi internaţionale.

La rândul sau managerul spitalului, prof. dr. Dan Mircea Enescu, a fost nominalizat pentru premiul internaţional „Cel mai bun manager” din domeniul sanitar.

Acest lucru reprezintă o recunoaştere a excelentei reputaţii, a experienţei profesionale deosebite şi a managementului de succes.

Decernare premiilor va avea loc în cadrul Forumului Realizărilor, din data de 21 aprilie 2015 la Londra.
La acest forum vor fi premiaţi cei mai buni reprezentaţi ai medicinei, ştiinţei şi economiei.

De asemenea, secţia de chirurgie plastică şi microchirurgie reconstructivă a Spitalului de Urgenţă Grigore Alexandrescu a fost modernizată şi reabilitată.

Lucrările de la noul Centru de chirurgie cardio-vasculară şi Unitatea de Primiri Urgente ale aceleiasi unitati medicale vor fi finalizate în luna mai, anul acesta, după ce vor fi echipate complet cu aparatura modernă din fondurile Ministerului Sănătăţii, conform declaraţiei prof. dr. Dan Mircea Enescu, managerul spitalului.

Autor: Mihaela Arion

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.