Paradis Land, o alternativa la distractie pe litoral

parcaventura5-1421686673Bucurestenii care merg pe litoral vor avea la dispozitie o lume aventuroasa plina de surprize.
Un adevarat paradis pentru iubitorii de adrenalina se va deschide luna viitoare in statiunea Neptun.
In mijlocul padurii Comorova, intr-un peisaj de poveste, la o aruncatura de bat de malul Marii Negre, ne putem pune curajul la incercare si putem savura o gura de aer curat.

Doua hectare de padure si 11 trasee pe niveluri diferite de dificultate, cu jocuri din cele mai inedite vor fi la dispoziţia iubitorilor de sporturi şi aer liber.
Parcul va fi inaugurat in a doua jumatate a lunii martie. Jocurile sunt gata, dar mai sunt unele detalii de pus la punct.

Paradis Land este o lume aventuroasa, cu multe surprize ce vi se vor dezvalui incet, incet, la tot pasul – cu punti de lemn, parame, cordeline aflate la inaltime. Mascota parcului – temutul Capitan Barbarosa va insufleţi parcul, iar misterele lui ne vor arata ca aventura nu are limite”, ne asigura Aurelian Marin, dezvoltatorul proiectului.

Deocamdată nu au fost stabilite definitiv tarifele pentru perioada de dinaintea sau in timpul sezonului estival. Parcul va fi deschis zilnic, de la ora 9:00 dimineata, pana cand se intuneca, primavara si toamna, iar vara va fi deschis pana la miezul nopţii.

Vom avea tarife diferentiate pentru copii, adolescenti, adulti. Vor fi zone de reduceri pentru elevi si studenti si ne gandim si la oferte pentru familii, minimum trei persoane, dar neaparat un adult. De asemenea, am vrea sa introducem mai multe tipuri de abonamente, eventual pentru o zi, saptamanal sau lunar. In plus, vara vom colabora cu hotelurile de pe litoral, unde vor fi puse in vanzare bilete la preturi speciale, mai mici decat daca turistii le-ar achizitiona de la fata locului”, a mai explicat managerului parcului.parcdeaventura-1421686706

Traseele sunt pe niveluri diferite de dificultate, astfel incat sa se poata distra si cei mici, cu varste incepand de la 3 ani, dar si cei mari. Cel mai greu va fi traseul negru, unde se vor atinge si inaltime de 12 – 14 metri, destinat celor cu varste peste 14 ani.

Va fi un regulament strict de folosire a parcului. Noi le vom recomanda tuturor si pe ce trasee sa intre, in functie de varsta. Vor fi echipamente de siguranta, cu hamuri, elemente de suspensie si toata lumea va purta casca si manusi. Recomandam ca imbracamintea sa fie comoda, iar incaltamintea sa fie adecvata – sport”, a mai precizat Aurelian Marin.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.