Ziua doctor, seara muzician!

ObieLinia de Noapte ţi-a pregătit o seară colorată.

Născut în Nigeria, absolvent al Facultăţii de Medicină din Timişoara, medic specializat pe Radiologie şi cântăreţ de succes.

Nu este un personaj de roman beletristic, ci este povestea lui Obie! Pe numele său real Obinna Michael Chigbundu, cântăreţul a lansat o nouă melodie, numita „Cliché”.

Cei care doresc să asculte piesele artistului trebuie să ştie că fostul său nume de scenă este Doc Slim. Printre cele mai cunoscute colaborări ale lui Doc Slim putem menţiona melodiile „Break it down” cântată alături de Kamelia, „Move your body” şi „Hands in the air” în colaborare cu Anastasia Sandu.

Obie este mai mult decât un simplu cântăreţ, acesta compune şi produce melodii pentru diverşi artişti şi case de producţie din România.

Dintre toate tările pe care le-a vizitat, Obie preferă România şi o consideră o ţară unică, în care frumuseţea fetelor l-a inspirat să compună piese. Doctorul şi cântăreţul Obinna spune că româncele sunt deştepte, frumoase şi talentate, ceea ce i-a dat şi un impuls pentru a invăţa limba română foarte bine!

Află întreaga istorie începând cu ora 21:00, pe 98.3 FM şi live pe bucurestifm.ro.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.