Sfârşit de săptămână plin de distracţie! Află recomandările noastre

note (1)În ajunul zilei dedicate îndrăgostiţilor, Orchestra Naţională Radio, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare, şi cu participarea pianistei Karina Sabac vă invită la o seară muzicală a cărei principală tema este… iubirea!
Concertul va avea loc de la ora 19:00, la Sala Radio.

În ajun de Sf. Valentine, clubul Colectiv vă propune o călătorie printre fine acorduri de chitară, eclectice versuri si frumoase poveşti cu talent narate de Travka si Pixels. De drumetie vă pregăteşte Leo cu ale sale vesel colorate colaje muzicale.

În această seară la TNB, la Sala Studio, de la 19:30, poți vedea spectacolul ”Dumnezeu se îmbracă de la second-hand”, o satiră a societății contemporane bine conturată de dramaturgul Iulian Margu. Piesa lui este pusă în scenă de Ion Caramitru și are un personaj principal inedit – un pian.
Povestea acestui pian călător prin epoci este spusă de oameni ai zilelor noastre în dialog cu ființe dragi din trecut. Intră în acest joc actorii: Lari Giorgescu, Dorin Andone, Carmen Ungureanu, Teodora Mareş, Armand Calotă, Fulvia Folosea, Eduard Adam, Ioan Andrei Ionescu și, invitat special, Florina Cercel.

In ceainăria Serendipity de la 20:30 poposeşte Maxim Belciug, îndrăgitul artist al chitarei pentru a ne introduce în atmosfera zilelor iubirii. Va fi o seară specială, cu tango-uri şi milonga, cu arii baroce şi poveşti electice despre o lume în care oamenii sunt greieri şi păsări.

Târgul de dulciuri „Sweet Fest” revine cu ediția de Valentine’s Day în Mall Promenada. Veți putea găsi deserturi, specialități fine de ciocolată, prăjituri și multe alte delicii perfecte pentru a le răsfăța simțurile jumătăților voastre.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.