Romania invinge echipa georgiana Sioni Bolnisi cu 1-0

Reprezentativa divizionarã de fotbal a României a învins formatia georgianã Sioni Bolnisi cu 1-0  la Mardan Sports Complex, într-un meci amical disputat în stagiul de pregãtire din Antalya.

Unicul gol a fost marcat de Andrei Dumitras (65), fundasul dreapta al echipei CS Universitatea Craiova, cu capul, dupã o centrare a lui Raul Rusescu.

Rusescu a avut si el sansa golului (80), dar mingea expediatã de stelist din loviturã liberã de la circa 30 de metri a lovit ambele bare laterale ale portii lui Merlani.

Echipa antrenatã de Anghel Iordãnescu a fãcut o primã reprizã modestã, în care nu a reusit sã îsi creeze ocazii periculoase.

Pe un teren destul de greu, îmbibat de ploaie, tricolorii au tras de douã ori pe poartã, prin Hora (16) si Vãtãjelu (37), dar portarul Merlani a respins de fiecare datã. Budescu (6, 18), Hora (35), Roman (36) si-au încercat si ei sansa, dar nu au nimerit tinta.

Sioni Bolnisi, echipã aflatã pe locul 14 din 16 echipe în Georgia, a avut o singurã sansã, un sut al lui Araujo, prins fãrã probleme de Bãlgrãdean.

Tânãra echipã a României a fost ceva mai activã dupã pauzã, dar ºutul lui Pintilii (48) a fost prins de Merlani, care a salvat golul în minutul 61, la mingea reluatã cu capul de Bejan, în urma centrãrii lui Rusescu.

Potrivit agerpres,  Sioni Bolnisi a fost învinsã în urmã cu o sãptãmânã de o echipã formatã din rezerve ale Universitãtii Craiova, cu 1-0.

Sâmbãtã, echipa divizionarã a României a remizat cu selectionata Bulgariei, tot la Mardan, scor 0-0.

Ultimul meci al tricolorilor în acest cantonament va avea loc contra Republicii Moldova, pe 14 februarie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.