Bucureşti FM îţi prezintă cele mai tari evenimente!

Timp să fie astăzi, că evenimente avem de unde alege!
Muzeul Ţăranului Român împlineşte 25 de ani de la reînfiinţare şi, la zi aniversară, îţi face cadouri!
Între orele 10:00 şi 18:00, intrarea este liberă. În plus, până pe 7 februarie, între orele 11:00 şi 15:00, ai ghidaje gratuite.

parapanghelosÎn această seară se redeschide Sala Studio a Teatrului Masca, transformată în CAFÉ-TEATRU MASCA, ceea ce înseamnă că spectatorii nu vor mai sta pe gradene, ci confortabil, pe scaune, la mese decorate cochet, unde vor servi și o cafea în timpul reprezentației.
Premiera cu care se inaugurează acest spațiu este ”Parapanghelos”, un cabaret după “Cânticelele comice” ale lui Vasile Alecsandri, montat de Mihai Mălaimare.
„Parapanghelos înseamnă și era strigătul cu care își încheiau evoluția păpușarii ambulanți pe vreme lui Alecsandri. Astăzi, actorii de la Masca au ambiția, după cum au mărturisit, de a traduce parapanghelosul lor prin .
Daca vrei să vezi acest spectacol, trebuie să îți rezervi bilete pentru luna martie, pentru că cele din februarie s-au epuizat deja.

Tot de la ora 19.00, la hanul lui Manuc e dublă lansare de carte, organizată de Muzeul Municipiului Bucureşti!
„Actele domniei lui Şerban Cantacuzino aflate aflate în patrimoniul Muzeului Municipiului Bucureşti””, autor dr. Grina Mihaela Rafailă şi “Tiparul şi cartea din Ţară Românească în epoca domniilor fanariote (1716-1821)” autor dr. Daniela Lupu trebuie sa ajungă în biblioteca ta!
La fel ca şi „Declaraţie de iubire“ de Gabriel Liiceanu, carte ce apare astăzi într-o ediţie îmbogăţită cu noi capitole despre Alexandru Dragomir, Mircea Ivanescu, N. Steinhardt şi Petre Tutea, şi noi texte în câtevadintre capitolele deja existente. De la ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu, îi vei vedea şi asculta, alături de autor, pe Dan C. Mihăilescu şi Anca Ionescu, redactorul acestei ediţii.

La Sala Mare a Ateneului Român, de la ora 19.00, este concert. Orchestra simfonică și Corul Filarmonicii „George Enescu” susţin două concerte simfonice, sub bagheta dirijorului japonez, Koichi Inoue. Participă solista Cristina Anghelescu.

Dacă vrei ceva mai ritmat, Loredana & Agurida Band te aşteaptă în Club Tribute, de la ora 20:30, iar Diana Matei alături de Proconsul, Mihai Mărgineanu, Taraful Cleante și Trupa Hara ţi-au pregătit, în Beraria H, de la ora 21.00, un concert extraordinar cu un puternic mesaj umanitar: „Artişti Mari pentru Suflete mari”. Încasările vor fi donate fundației Marta Maria, pentru a susţine copiii cu paralizie cerebrală.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.