„Soapte”- cea mai recentă piesa a lui Jo

ioana-anuta-jo-videoclip-soapteJo a scos hit dupa hit, dupa colaborarea cu Uddi pentru piesa „Lasa-ma pe mine sa te sun”, aceasta a colaborat cu Dorian Popa alaturi de care a lansat piesa „Dragoste nebuna”, iar acum a lansat un nou hit „Soapte”.

„La piesa SOAPTE am lucrat alaturi de familia mea frumoasa – Famous Production. Este prima piesa in care am investit 100% suflet si in care cred extraordinar de mult. Consider ca am folosit reteta succesului si anume faptul ca am adunat langa mine oameni frumosi, care au adus energie buna, iar asta se vede in rezultatul final.

Le multumesc prietenilor mei buni, Bogdan Daragiu si Cristian Miron, pentru implicarea si sufletul puse in proiectul meu. Sunt incantata si foarte fericita sa am langa mine, in sfarsit, echipa pe care am cautat-o atat de mult si fara ajutorul careia nu as fi putut ajunge la aceste rezultate.”, declara Jo.

Compusa de Randi si lansata alaturi de Cat Music, „Soapte” se bucura si de un videoclip filmat in Halele Carol din Bucuresti unde o putem vedea pe Jo dansand alaturi de patru dintre membrii trupei Anturaj, tot videoclipul stand sub semnatura lui Bogdan Daragiu.
Noi credem ca este o piesa cu lipici la public, tu ce crezi?

Text: Elena Manuela Ionescu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.