Bucureşti FM îţi spune care sunt evenimentele zilei!

mascaras-teatroPrimul pe lista evenimentelor de astăzi este un spectacol de teatru:
„Steaua fară nume” este o comedie romantică savuroasă, pe care actorii Theo Costache, Michaela Prosan, Daniel Dragan, Elena Voineag, Răzvan Răduţă, Gabriel Huian, Ionuţ Deliu, Danni Ionescu, Theodora Popa şi Tudor Morar o recreează la fiecare spectacol cu pasiune, cu umor, cu prospeţime şi inteligenţă.
Spectacol ce va începe la 19:00 la Teatrul Elisabeta.

Trupa Soundopamine vă provoacă să pășiți în paradisul cotidian, la concertul de lansare a albumului de debut „Everyday Paradise”, din Club Control de la ora 21:00.

notas-coloridas-de-la-música-15888072Conceptul show-ului live ”Everyday Paradise” este experiența completă ce se desfășoară “de la un răsărit către celălalt’’. O punte între natură și spiritualitate, un ritual prin care conexiunea cu energia universală se realizează prin dans.
Soundopamine este o infuzie de sentimente, trăiri și culori intense ce te va purta dincolo de timp unde liniile unui portativ unesc întunericul și lumina într-o poveste de dragoste.

De la ora 19:00 la Palatul National al Copiilor:
Este momentul să aplaudaţi doi actori de geniu, care se regăsesc pentru prima oară în aceeaşi distribuţie: Radu Beligan şi Maia Morgenstern vă aşteaptă la spectacolul “Leul Deşertului”.

Acţiunea decurge imprevizibil, într-o manieră ce va ţine spectatorii cu răsuflarea tăiată, iar momentele cheie ale piesei, de un umor spumos, completeaza lista ingredientelor unei comedii fabuloase, cu o distributie de exceptie ce îi include pe: Radu Beligan, Maia Morgenstern, Mircea Rusu, Lamia Beligan, George Remes şi Tania Popa.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.