Bucureşti FM îţi spune unde te poţi distra weekendul acesta!

disco-party-with-people-dancing_72147497594E week-end, asa ca e timpul sa-ti incarci bateriile cu o supradoza de distractie!!

Incepand cu orele 22:00 Amna urca pe scena Berariei H pentru a-ti oferi un concert exploziv si un spectacol incendiar.
Nu rata o seara inedita, plina de surprize si in care cheful si voia buna dureaza pana in zorii zilei!

Daniela Nane iti propune sa o vezi in cele mai recente roluri ale sale; Ai ocazia să o vezi pe scenă, în cele două spectacole, chiar în acest week-end:
“Omul cel bun din Sîciuan”, se joacă la Sala Toma Caragiu a Teatrului Bulandra, de la ora 19:00, sâmbătă.
Din distribuție mai fac parte: Adrian Ciobanu, Vlad Ivanov, Rodica Mandache, Ana Ularu.
– Duminică, Daniela Nane joacă în ”Conversaţie după înmormântare”, un text de Yasmina Reza, montat de regizorul Alexandru Darie.

Chiar dacă titlul nu e tocmai unul atrăgător, distribuția te va convinge să te îndrepți spre noua sală a Teatrului Bulandra de la Grădina Icoanei, Studio Space, de la ora 19:00, pentru a-i vedea pe: Cornel Scripcaru, Ana Ioana Macaria, Marius Chivu, Dan Aştilean, Camelia Maxim și bineînteles, Daniela Nane.

La Sala mare a Ateneului Român, de la ora 19.00, va avea loc recitalul pianistei Luiza Borac, care îi va aduce un omagiu marelui tenor Ion Buzea.
Ea a concertat alaturi de Orchestra Filarmonicii din Olanda, a Natiunilor Unite, dar si orchestrele radiodifuziunilor din Bucuresti si Koln. In 2007 a obtinut premiul BBC pentru cea mai buna inregistrare solo a anului.

Duminica, de la ora 19:00 in Alandala, îi ascultăm in duet pe Natalia Pancec (vioara) si Dan Vasilescu (chitara).
Natalia Pancec Colotelo este violonistă în orchestra Filarmonicii „George Enescu” din Bucureşti, cu o bogată activitate concertistică.
Dan Vasilescu s-a afirmat mai ales în muzica folk (formația Acum), fiind premiat şi invitat să participe la numeroase festivaluri.

Un moment aniversar anul acesta pentru trupa Luna Amara care implineste 15 ani si va sustine un concert in club Fabrica! Concertul va incepe de la ora 21:00 iar invitati in deschidere vor fi cei de la Space Needle.

De la orele 19:00 Teatrul Masca vă invită la „Comedianţii”, un spectacol inspirat din Teatrul Comic al lui Goldoni care pune în lumină Commedia dell’ Arte prin intermediul vieţii protagoniştilor: actorii şi actriţele. Avem astfel ocazia să asistăm fascinaţi la frământările comedianţilor în contextul marilor contradicţii ale existenţei lor.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.