Piedone revine!

În urma sesizărilor primite de la cetățeni, edilul Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, a revenit la activitatea care l-a consacrat, controlul comercial în slujba protecției cetățeanului.

Încă de luni după-amiaza, Piedone a preluat conducerea inspectorilor Primariei Sectorului 4 și a descins inopinat în două supermarketuri. După ce luni, au controlat supermarketul din incinta celui mai mare centru comercial din Sectorul 4, inspectorii Primăriei au mai descins, ieri, într-un al doilea supermarket.

carne expirataEi au descoperit pe rafturi mărfuri expirate sau fără termene de valabilitate, neetichetate corespunzător sau depozitate în condiții improprii și produse la care prețul nu era afișat.

Mai mult decât atât, la raionul „Gastronomia” al acestui supermarket, Piedone a descoperit că uleiul folosit pentru prăjire era depreciat, având timpul de utilizare depășit față de normele de siguranță alimentară.

În baza reglementărilor legale în vigoare, Piedone a dispus aplicarea de sancţiuni contravenționale în valoare de 40.000 lei, precum și retragerea și distrugerea tuturor produselor neconforme. De asemenea, Piedone a dispus și informarea Autorității Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor cu privire la cele constatate.

Această prezentare necesită JavaScript.

Autor: Mircea Apostolescu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.