Bucureşti FM îţi spune care sunt evenimentele zilei!

filmPe 27 ianuarie 1945 era eliberat, de către forțele aliate, lagărul de exterminare de la Auschwitz. Din acest motiv, astăzi întreaga lume comemorează cele 6 milioane de victime ale Holocaustului Nazist din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.
Și în București, până pe 29 ianuarie, la Muzeul Ţăranului Român, studioul „Horia Bernea”, vor fi proiectate filme având această temă.
La deschiderea oficială a primei ediţii a festivalului de film „Holocaustul prin ochi de cinefil”, ce are loc la ora 17:30, participă reprezentanţi ai Institutului Naţional pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel”, ai Ambasadei Statelor Unite în România şi regizorul Radu Gabrea.

În noua sală a Teatrului „Ion Dacian”, inaugurată duminică seara, astăzi și mâine, de la ora 19:00, este pus în scenă, din nou, cel mai popular musical din toate timpurile: „Fantoma de la Operă”, de Andrew Lloyd Webber, în regia lui Stephen Barlow.
Din distribuție: soprana Irina Baianț, Adrian Nour și Florin Ristei. Am citit cronicile și sunt de bine. Singura problemă, în cazul în care ai alege acest spectacol, ar fi biletele! Eu nu am reușit să găsesc nici pentru reprezentațiile de luna viitoare!

La Ateneul Român este Stagiunea de marți seara, în cadrul căreia te vei putea delecta cu un recital susținut de Felicia Greciuc, la oboi, și Cristina Popescu-Stănești, la pian.
Evenimentul începe la ora 19:00, la Sala Mică.
La categoria Teatru am o propunere inedită! Un spectacol construit sub forma unei ședințe de spiritism bazată pe jurnalul intim al autoarei piesei. Prin urmare, dacă ești amator de senzații tari, nu ocoli astăzi Teatrul Mignon, unde, de la ora 19.30, ai programat un Midnight chat with Sylvia Plath. Regia este semnată de Iris Spiridon, iar în distribuție sunt: Melania Rusu, Letitia Vladescu, Ioana Anastasia Anton si Ioana Marchidan.

Ai prieteni care încă mai cred că poezia e cel mai plictisitor lucru de pe pământ? Ești invitat, împreună cu ei, la POETRY OPEN-MIC, în Green Hours. Nu te gândi că dacă ai reușit să-i aduci cu tine, misiunea ta s-a încheiat! Din contra, aș putea spune, ea abia acum începe, căci tu ești cel care trebuie să se urce pe scenă și să le demonstreze că poezia este frumoasă!
Acest „karaoke de poezie”, la care oricine poate să se înscrie, începe la ora 20.00. Se pot recita inclusiv poezii creație proprie!

În Club Control este super concert, de la ora 21.00. Cunoscuta formație daneză The Raveonettes, pentru prima dată în formulă completă, își prezintă cel mai recent album, ”Pe’ahi”.
Dacă ești fumător, nu-ți va fi ușor, căci organizatorii au anunțat deja că la acest concert fumatul în sală nu este permis.

Rockerii au evenimentul lor astăzi, de la ora 19:00! Suedezii de la Sabaton vin la Arenele Romane pentru a cânta piese de pe noul album, HEROES, dar și hituri ca Primo Victoria, Back In Control, Masters of the World, Wolfpack, Uprising sau The Price Of A Mile.
De câțiva ani, suedezii sunt cap de afiș la majoritatea festivalurilor mari de profil din lume.
În deschidere sunt programate trupele DELAIN, BATTLE BEAST si RoadKillSoda.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.