În București săptămâna începe cu distracție! Află recomandările noastre

dansO fi aceasta zi cea mai deprimanta din 2015, dupa cum a calculat un psiholog, ce sa vezi, britanic :P, dar o putem transforma usor!
Cu ajutorul dragostei, daca e sa acceptam invitatia la Teatrul Luni de la Green Hours 22 Club Jazz Café.
Aici Alex Bogdan, Niculae Ionuţ, Andrei Huțuleac, Laura-Maria Vlădoiu si Naomi Guttman ne ofera un recital de poezie si pian.
Cine va fi in sala, de la ora 20.00, sigur va auzi si celebrele:

“Spune-mi, dacă te-aş prinde-ntr-o zi
şi ţi-aş săruta talpa piciorului,
nu-i aşa ca ai şchiopăta puţin, după aceea,
de teamă să nu-mi striveşti sărutul?”
Ei, da! Se va recita din Ingerul blond- Nichita Stanescu, si se va canta muzica lui Frédéric Chopin.
La final vom fi convinsi ca “Suntem ceea ce iubim”!

Despre dragoste, cu tot ce aduce ea in viata noastra, este si spectacolul programat in aceasta seara la Teatrul Tineretului (Palatul copiilor).
De la ora 19.00, Marius Manole, Marian Ralea, Maia Morgenstern, Medeea Marinescu si Serban Pavlu, coordonati de mereu inspirata Chris Simion, ne spun una dintre cele mai frumoase povesti din literatura contemporana: Mecanica inimii de Mathias Malzieu.

Un film exceptional a intrat pe ecranele din Romania in aceste zile: Birdman/Omul Pasăre sau Virtutea nesperată a ignoranţei“
Cu deja doua Globuri de Aur la activ si cu mai multe premii acordate de criticii de film, inclusiv pentru cel mai bun scenariu si cea mai buna distributie, Birdman a primit si nouă nominalizări la premiile Oscar 2015.

Actoria, celebritatea, pierderea ei si incercarea de o redobandi sunt subiectele acestui film complex si complet regizat de Alejandro González Iñárritu.
Interpretul rolului principal, Michael Keaton, este magistral, indreptatindu-I pe multi sa fie siguri ca el va castiga Oscarul anul acesta.

Toate aceste date fac din Birdman un “must see”, misiune usoara de vreme ce el este programat in multe cinematografe: Grand Cinema & More, Cine Grand Titan, Hollywood Multiplex, Movieplex Cinema Plaza, The Light Cinema, CinemaPRO si sala Elvira Popescu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.