Bucureşti FM îţi recomandă cele mai bune evenimente de astăzi

muzicaJazz, blues, folk, sigur merge şi un rock. Fii, aşadar, numai urechi pentru a reţine evenimentele zilei!

Nu trebuie să lipsești în această seara de la Berăria H! Garda veche urcă pe scena H într-un concert plin de tâlc marca Pasărea Colibri! Ai ocazia de a reasculta melodii – simbol ale unei generații și de a te bucura alături de noi de distracție, muzică faină și voie bună cât cuprinde! Ora de intalnire: 23:00

De la ora 20:00, la Green Hours, ai Concert George Baicea Electric Blues Band la Green Hours.Unul dintre cele mai valoroase grupuri de blues din România, care se recomandă prin concertele susţinute în ţară şi în străinătate şi prin evoluţii apreciate în deschiderea unor nume ca Eric Sardinas, Coco Montoya, John Hammond, Steve Vai.

La Serendipity te aşteaptă un ceai… pentru doi, şi nu orice fel de ceai, ci unul cu parfum de jazz, interpretat dumnezeieşte de Ruxandra Zamfir şi Sorin Romanescu, de la ora 20:30.

Ruxandra Zamfir a studiat muzica jazz la Universitatea Națională de Muzica București, sub îndrumarea pianistului si profesorului universitar Mircea Tiberian, finalizând aproape un deceniu de “ucenicie” universitară cu o teză de doctorat axată pe istoria interpretării vocale din cultura pop.

Este cunoscut în primul rând ca poet și este citit în special de îndrăgostiți, dar puțin știu că Ion Minulescu a fost și dramaturg. Teatrul său merită a fi redescoperit. Face acest lucru Teatrul Naţional care te invită la “Allegro, ma non troppo”, o comedie sentimentală, cu încurcături amoroase și suspansuri dramatice. Premiera oficială are loc în această seară și duminică, de la ora 20:00, la sala Pictură și îți prilejuiește întâlnirea cu actorii Gavril Pătru, Marius Rizea, Eugen Cristea, Costina Ciuciulică, Aylin Cadîr și Victoria Dicu.

De la 21:30, în Deeper Club, ai concertul trupei ZAIBĂR. Evident că sunt olteni, cântă folk şi au un slogan pe măsură: „ZAIBĂR – dezleagă limba, înveselește firea și împrietenește oamenii”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.