La multi ani, Teo! 20 de ani de radio şi televiziune

61521288
Teo Trandafir

Probabil una dintre cele mai indragite doamne ale televiziunii este fara doar si poate, Teo Trandafir. De-a lungul anilor aceasta a intrat in casele romanilor cu emisiuni de divertisment pline de umor, dar si cu momente emotionante.

Teo a debutat in media ca prezentatoare de stiri la un post de radio, apoi alaturi de Cristin Tocan prezenta o emisiune. Printre emisiunile acesteia se numara: „Buna Dimineata Romania”, „Dimineata devreme”, „Teo & Mircea Show”, toate trei fiind in colaborare cu Mircea Badea.

In anul 2001 aceasta incepe emisiunea „Teo”, emisiunea ce a propulsat-o printre cei mai buni realizatori TV din Romania. In 2006, Teo devine director si realizator al propriului show la un alt post de televiune, colaborarea cu acesta fiind incheiata foarte repede.

La inceputul lui 2012 Teo Trandafir a primit un rol in serialul musical „Pariu cu viata”, iar din iulie 2013 prezinta deja cunoscuta emisiune „Teo Show”.

Peste foarte putin timp Teo implineste 20 de ani de cariera, motiv de sarbatoare pentru prietenii ei care au ales ca de Ziua Indragostitilor sa fie alaturi de ea printr-un super concert.
Zdob si Zdub, Taxi si Holograf sunt invitatii lui Teo, pe 14 februarie, de la ora 20:00 la Sala Palatului.

Biletele se gasesc la casa Salii Palatului si online pe vandbilete.ro, eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro si bilet.ro.

Text: Elena Manuela Ionescu

Lasă un răspuns