DARuieste si ajuta la implinirea unui vis!

De Sarbatori toti incercam sa ajutam, sa fim mai implicati in actiunile caritabile si sa ne pese mai mult de cei care nu au.

campania DARuieste 2Este cazul a doi tineri fotografi din Bucuresti care organizeaza evenimentul „DARuieste!”.
Alaturati-va si voi acestui proiect cu adevarat diferit fata de cotidianul acestei perioade, bucuria fiind cu atat mai mare cu cat DARuieste imbina placerea de a ajuta pe cei in nevoie cu un proiect foto.

In perioada 21-22 decembrie, intre orele 16:00 si 20:00, la Boheme Cafe & Bistro (str. Caderea Bastiliei, nr.11) suntem asteptati toti aceia care vrem sa facem Sarbatorile mai frumoase unor copii de la Spitalul Budimex.

Acest eveniment a pornit din dorinta de a aduce un zambet sincer si o speranta ca Mosul ajunge anul acesta si la copii care isi petrec Sarbatorile pe un pat de spital.

campania DARuieste 3Dorinta de a le arata celor mici ca nu au visat in zadar, iar spiridusii au gasit adresa spitalului unde ei asteapta venirea Mosului, ii face pe cei doi sa se implice din ce in ce mai mult.

„Cu ajutorul vostru, vom putea îndeplini visul cât mai multor copii. Este visul nostru să DARuim. Asa că te asteptăm să ne urmezi în această călătorie frumoasă, iar gestul tău va fi păstrat într-un album foto, menit să readucă zâmbete mii! Acum ai ocazia de a deveni personajul cel mai îndrăgit de cei mici!” spun initiatorii proiectului.

Cu ajutorul Asociatiei „Comaderia Constantin Brancoveanu” si Asociatiei „Lindenfeld”, toate darurile pentru cei mici vor ajunge catre micutii din Spitalul Budimex.

„DAR StudioArt” este un concept la început de drum prin intermediul caruia doi tineri fotografi din Bucuresti îmbină profesionismul cu pasiunea iar rezultatele lor aduc bucurii si amintiri frumoase pe chipul tuturor celor care le calca pragul studioului foto.

Elena Manuela Ionescu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.